POGODI NAJVEĆI TEČAJ ZA VOLKSWAGEN TIGUAN

POGODI NAJVEĆI TEČAJ ZA VOLKSWAGEN TIGUAN


Nije se još spustila prašina koju je izazvala potjera za Volkswagen Up!-om u listopadu, a Germania Sport je svojim igračima već spremila nova iznenađenja! Došlo je vrijeme da podignemo ulog!


Od 1. studenog do 18. prosinca posjeti najbližu Germania Sport poslovnicu i sudjeluj u natjecanju „POGODI NAJVEĆI TEČAJ ZA VOLKSWAGEN TIGUAN“ ili odigraj listić online.


Dobitni listić s najvećim pogođenim tečajem, s najmanje četiri odigrana para, osvojiti će automobil Volkswagen Tiguan! Drugo mjesto osvaja skuter Yamaha Aerox R, a treće novi iPhone 8!


Posljednji dan natjecanja je 18.12.2017. godine, a termin početka odigravanja posljednje utakmice koja će ući u obračun je najkasnije 21.00h. U slučaju da dva ili više listića imaju isti najveći tečaj, prednost ima onaj listić koji je vremenski uplaćen ranije.


Uvjete ovog natjecanja ne ispunjavaju: sistemski listići, listići sa jednim promašenim parom koji ostvaruju pravo na bonus „Naplati promašaj“, live bet listići, listići virtualnih igara i loto listići.


Pravila PDF

POGODI NAJVEĆI TEČAJ ZA VOLKSWAGEN UP

Imamo pobjednika! Završeno je natjecanje "POGODI NAJVEĆI TEČAJ ZA VOLKSWAGEN UP!" koje je organizirala Germania Sport kladionica u periodu od 1. do 31.listopada 2017.


Vlasnik listića sa najvećim pogođenim tečajem osvaja automobil Volkswagen Up!, a uz to može se pohvaliti i sjajnim novčanim dobitkom.


Drugoplasirani može uživati na novom skuteru besprijekornih performansi - Yamaha Neo's, iako se ne bi žalili ni na nagradu za trećeplasiranog - mobitel posljednje generacije Samsung Galaxy S8.


Čestitamo svim igračima koji su sudjelovali u natjecanju i s obzirom da je Germania - Kladionica koja daje više, uskoro vas očekuju nova iznenađenja!


Puno sreće u igri!


Pravila PDF